Forsvarlig bortskaffelse af fedt

Vi gør vores kunder så glade som muligt og tager højde for miljø og gældende regler på området. Van den Berg Genanvendelse af Fedt tilbyder en totalløsning for ansvarlig bortskaffelse af fedt. 

Van den Berg Genanvendelse af Fedt er en mellemstor virksomhed, der er specialiseret i afhentning af gammelt fedt. Med henblik på en bæredygtig og ansvarlig arbejdsgang, sørger vi for, at alle indsamlede fedtstoffer og olier forarbejdes til råmaterialer til biobrændstoffer. Totalløsningen for ansvarlig bortskaffelse af fedt. 

Download vores certifikat

Afhentning af gammel madolie

Van den Berg Genanvendelse af Fedt er en certificeret fedtafhentningsvirksomhed, der er specialiseret i afhentning af store mængder gammel madolie og stegeolie.

Genanvendelse af fedt

Den afhentede mad- og stegeolie bringes af Van den Berg Genanvendelse af Fedt direkte til forarbejdningsvirksomheden.

Kontakt

Vil du lade Van den Berg Genanvendelse af Fedt hente og behandle dit gamle fedt? Tag da kontakt via nedenstående formular.

Die Daten, die Sie mit Hilfe dieses Formulars angeben, werden nur dazu verwendet, um Ihnen behilflich zu sein und Ihre Frage beantworten zu können. Weitere Informationen finden Sie in unserer privacy statement.
Sende