Genanvendelse af Fedt

Van den Berg Genanvendelse af Fedt har siden 1960’erne været aktiv inden for afhentning af brugt vegetabilsk stegefedt og madolier. I 2000 videreførte André van den Berg en stor af virksomhedens aktiviteter.

I 2013 flyttede André van den Berg fokus til Tyskland. Her hentes først og fremmest store partier fedt hos bortskaffelses- og indsamlingsvirksomheder. Van den Berg samarbejder på bæredygtig vis hermed. Og ikke uden succes. I mellemtiden er arbejdsområdet udvidet til europæiske lande som Østrig, Schweiz, Belgien, Frankrig, Sverige og Danmark.

Som internationalt afhentningsvirksomhed er Van den Berg Genanvendelse af Fedt specialiseret i afhentning af store partier fedt fra 5.000 liter

Den afgørende merværdi ved et samarbejde med Van den Berg Genanvendelse af Fedt er, at vi med de store partier kan tilbyde tilbyde en konkurrencedygtig pris. Vi spilder nemlig ingen ekstra tid på opbevaring, da alle brugte fedtstoffer og olier sendes direkte til bearbejdning. 

"Kunderne kan desuden være sikre på, at vi udfører vores arbejde omhyggeligt og ordentligt. Vi overholder aftaler. Dette er vigtigt, da kunderne skal kunne stole fuldt ud på os. Opstår der et problem? Vi tænker gerne med for at finde en løsning.”

Kontakt

Vil du lade Van den Berg Genanvendelse af Fedt hente og behandle dit gamle fedt? Tag da kontakt via nedenstående formular.

Die Daten, die Sie mit Hilfe dieses Formulars angeben, werden nur dazu verwendet, um Ihnen behilflich zu sein und Ihre Frage beantworten zu können. Weitere Informationen finden Sie in unserer privacy statement.
Sende